Neymar u stilu proslavio 27. rođendan, Alves i Mbappe dominirali na bini

Dobro se zabavili

Neymar u stilu proslavio 27. rođendan, Alves i Mbappe dominirali na bini

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar danas slavi svoj 27. rođendan, a sinoć je za svoje saigrače iz PSG-a priredio veliku zabavu.

Neymar se trenutno nalazi van terena zbog povrede, te će sigurno biti van ekipe još barem mjesec dana. No, našao je način da okupi svoje saigrače jer je organizovao rođendansku zabavu.

Brazilac je pozvao većinu fudbalera iz PSG-a, a u centru pažnje bili su Dani Alves i Kylian Mbappe koji su se pojavili s Neymarom na pozornici. Alves je čak uzeo mikrofon i zapjevao, dok su Mbappe i Neymar imali zanimljivu koreografiju.

Alves je pokazao da voli često pjevati, te očito će imati šta raditi nakon što završi karijeru, dok o Mbappeovim plesnim sposobnostima ne treba previše pričati.

View this post on Instagram

#Tag your squad👇🕺🤣 @neymarjr @danialves @k.mbappe Via:@davidbrazil🎥

A post shared by Football Soccer Futbol (@rldesignz) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi