Sjajan derbi je malo pokvario navijač domaćih koji je odlučio da uđe na teren

Smallinga zakačio u prolazu

Scena koju niste vidjeli: Navijač Arsenala udario igrača Uniteda na terenu

Midhat Šljivak

Arsenal je danas u velikom derbiju savladao Manchester United na Emiratesu sa 2:0.

Međutim, ljagu na pobjedu domaćeg tima bacio je jedan navijač, koji se našao na terenu prilikom proslave pogotka Topnika.

Nije samo došao kako bi slavio sa ostatkom ekipe. Usput je i udario defanzivca Manchester Uniteda Chrisa Smallinga koji nije želio reagovati.

Navijač je brzo završio svoje na terenu. Osiguranje ga je spriječilo u daljim aktivnostima, te je uhapšen i priveden je u policijsku stanicu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ono što je sigurno je to da on dugo neće moći na utakmice Arsenala. Klub je već najavio kazne, a srećom pa je prošlo sve bez većih incidenata.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.