Nova poruka navijača Slobode

Fukare se ponovo oglasile: Bolje si se udao, nego što si se nadao...

Verbalni obračun najvatrenijih navijača FK Sloboda Tuzla - Fukare i predsjednika ovog kluba Senada Mujkanovića danas se nastavio.

Popularne Fukare izdale su novo saoštenje za medije u kojem između ostalog pitaju Mujkanovića zašto nije stao u odbranu fudbalera.

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti:

"Senade zašto nisi stao u zaštitu igrača, nego mažeš oči problemom navijača?"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"I dok 'predsjednik u ostavci' ne želi da odgovori na naša pitanja i sami smo svjedoci ostalih problema. Prijetnje igračima i treneru na poluvremenu, ucjene i neisplaćivanje plata, haotično stanje u klubu našeg 'predsjednika' ne zanima. Ustvari '' ne želi da komentariše ?! ''. Mi ćemo komentarisati. Nas zanima. Ovo nisu Kikači da svakojake kabadahije mogu ulaziti u svlačionicu kluba, prijetiti treneru i igračima. Skupština je u strahu, ne smiju ni održati sjednice. Zbog koga, da li je kriv '' predsjednik u ostavci “ ili gospodin gradonačelnik ?", pišu 'Fukare' i dodaju:

''Predsjednik u ostavci '' svu pažnju skreće sa ovih problema na sebe, izjavljuje kako smo mu trebali veću sliku zalijepiti. '' Predsjednik u ostavci '' ne zaslužuje ni ime da mu se spomene, a kamoli šta više. Narcisoidni poremećaj nek liječi u Kikačima, znak pažnje nek traži u svojoj firmi, a odavdje nek odjebe i '' upravu '' povede.
I da ga citiramo za kraj, samim time što je predsjednik jednog kluba kao što je Sloboda :
'' Bolje si se udao, nego što si se nadao. '', zaključak je navijača Slobode.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.