U Tuzli osvanuli plakati protiv Senada Mujkanovića

Predsjednik Slobode u ratu s navijačima

U Tuzli osvanuli plakati protiv Senada Mujkanovića

U Tuzli su jutros osvanuli plakati protiv prvog čovjeka Slobode Senada Mujkanovića.

Nije tajna kako se predsjednik Slobode već neko vrijeme nalazi na udaru navijača, a ulje na vatru dodatno je dolila izjava koju je Mujkanović dao nakon utakmice protiv Željezničara, tačnije u kojoj se ogradio od njih nakon parole upućene Amaru Osimu.

"Zapamti ko uđe u rat sa navijačima iz njega izlazi poražen", poručile su popularne Fukare.

Navijači Slobode su s Mujkanovićem izgubili živce i na sve moguće načine ratuju protiv njega, na tribinama, internetskim portalima, a sada i plakatima. Na ulicama Tuzle su osvanule fotografije sa prekriženim likom Mujkanovića, što je, zapravo, jasna poruka da napusti Tušanj.

No, Mujkanović je, izgleda, navikao na to. Sve koji ga tjeraju iz kluba nazvao je "djecom od 15-16 godina".

"Ističu da su BiH prošli uzduž i poprijeko u dvije godine druge lige, a ja sam im gledao korteo, to su djeca od 15-16 godina... Dakle, tada nisu znali ni hodati i oni su sad kao navijači", kazao je Mujkanović prije nekoliko dana za SportSport.ba, koji pristaje otići samo pod jednim uslovom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Neka ponude bolje, ja odmah odlazim. Ustvari, neka ponude bilo šta, a ne samo da kritikuju. Ne možete klub ostaviti bez Uprave. Opet mislim da je to stvar pojedinaca, koji ulaze besplatno na utakmice, a platimo im put na gostovanja. U Gabeli npr. nije bio nijedan, pa to se Slobodi nikada nije desilo. Nijedan navijač...Jedino sada kada grupu vode ti ljudi", dodao je Mujkanović.

Sloboda se inače u Premijer ligi BiH nalazi na petoj poziciji sa 30 osvojenih bodova. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

CASIO
E moj Mujkanovicu jos im dajes pare placas gostovanja i opet nezadovoljni. Puna podrska gospodinu Mujkanovicu.
6 10
Bosnian King1
Samo vratit Azmira. Ovo sve gologuzice.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi