Četiri prenosa za vikend

Koje utakmice Premijer lige BiH gledamo na TV ekranima?

Midhat Šljivak

Premijer liga Bosne i Hercegovine nastavlja se tokom vikenda utakmicama 23. kola. Dva susreta na rasporedu su u subotu, a čak četiri se igraju u nedjelju.

Od šest utakmica 23. kola ukupno četiri meča ćemo moći posmatrati na TV ekranima.

U subotu na Moja TV imaćemo priliku pratiti utakmicu sa Tušnja između Slobode i Čelika, koja počinje od 15 sati, a u istom terminu BHT1 prenosi utakmicu iz Doboj Kaknja između Mladosti i Radnika.

Putem platforme Moja TV u nedjelju ćemo od 15 sati moći gledati utakmicu sa Koševa u kojoj Sarajevo dočekuje Krupu, a tri sata kasnije kamere su na Grbavici, gdje Željezničar dočekuje Zvijezdu 09.

Utakmice Zrinjski - GOŠK i Široki Brijeg - Tuzla City neće biti u prenosima.

Premijer liga, 23. kolo:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost - Radnik subota 15:00 - BHT1
Sloboda - Čelik subota 15:00 - Moja TV
Sarajevo - Krupa nedjelja 15:00 - Moja TV
Željezničar - Zvijezda 09 18:00 - Moja TV
Široki - Tuzla City - nema prenosa
Zrinjski - GOŠK - nema prenosa

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.