U Mostaru napadnuti navijači FK Sarajevo

Dobro planirana sačekuša

U Mostaru napadnuti navijači FK Sarajevo

Danas je ekipa Sarajeva u Mostaru savladala Zrinjski rezultatom 1:0 u revanš meču 1/4 finala Kupa BiH i tako sa ukupnih 2:0 prošla u polufinale.

Bilo je danas u Mostaru i scena koje ne bi trebale imati nikakve veze sa sportom.

Kako prenosi Bljesak.info, danas su u dobro pripremljenoj sačekuši napadnuti navijači Sarajeva, tačnije automobil u kojem su se nalazili simpatizeri kluba sa Koševa.

Napadnuto je privatno motorno vozilo marke Renault u kojem su se nalazili navijači Sarajeva, a navodno je više maskiranih osoba kamenjem zasulo pomenuti automobil.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Jedna osoba koja se nalazila u automobilu zadobila je ogrebotine na ruci nastale zbog razbijanja stakla. Osim razbijenih stakala, na automobilu je oštećena i limarija.

Napad se dogodio u naselju Smrčenjaci...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

manijaci87
JEBEM KOSEVO JEBEM SARAJVO JEBEM HORDE ZLA PICKE SA SJEVERA NEKA PUSE GA
0 50
Alkma
Navijam za Zelju,ali ovo nema smisla sa sportom u BiH zalosno sad ce navijaci Sarajeva spremiti njima sacekusu i sve u nedogled pa dokle vise mater vam bolesnu jebem rastjeraste normalan svijet sa utakmica umjesto da se svi trudimo da nam liga bude kvalitetnija da se privuku gledaoci na tribine kod nas sve naopako ma mi ne zaostajemo za evropom mi zaostajemo za civilizacijom
21 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi