Imaju dosta samopouzdanja

Ludnica u svlačionici Slavije kada su saznali da igraju protiv Chelseaja

Endin Čaušević

U Nyonu je jučer održan žrijeb parova četvrtfinala Evropske lige koji nam je donio nekoliko sjajnih okršaja.

Sigurno da će u centru pažnje biti utakmica Arsenala i Napolija, ali ne treba zanemariti niti ostale tri utakmice četvrtfinala ovog takmičenja. Veliko iznenađenje u ovoj fazi je plasman Slavije iz Praga koja će igrati protiv Chelseaja.

Slavia je u osmini finala napravila veliko iznenađenje pobjedom protiv Seville, a sada će im naredni protivnik biti londonski klub.

U češkom timu se ne boje Plavaca, a to najbolje pokazuje video iz svlačionice ovog tima. Naime, igrači Slavije su proslavili kada su dobitli za protivnika Chelsea jer očito vjeruju da mogu proći dalje.

Naravno, raduju se i zbog činjenice da će igrati protiv engleskog velikana i na Stamford Bridgeu, ali su poručili da vjeruju da mogu do polufinala što bi bio nevjerovatan uspjeh za klub iz Praga.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.