Lindelof je uputio nekoliko psovki na portugalskom jeziku prema klupi Wolverhamptona

Igrač Manchester Uniteda pogubio živce

Igrač Uniteda u žestokoj raspravi urlao prema klupi Wolvesa: Jeb*** se kur**ni sinovi!

S. Pašalić

Manchester United je jučer ispao iz FA kupa nakon poraza od Wolverhamptona 2:1.

Jimenez u 70. i Jota u 76. minuti su donijeli veliko vodstvo Wolverhamptonu, da bi Marcus Rashford u 95. minuti smanjio na 2:1, ali je taj gol došao prekasno.

Zanimljiva situacija se desila u 84. minuti kada je igrač Manchester Uniteda Victor Lindelof nakon jednog oštrog starta dobio crveni karton, ali je na asistenciju VAR-a glavni sudija Martin Atkinson smanjio kaznu na žuti karton.

Dok se čekala odluka Lindelof je ušao u žestoku raspravu sa klupom Wolverhamptona i uputio nekoliko psovki na portugalskom jeziku. Trener Wolverhamptona Nuno Espirito Santo, kao i većina njegovih pomoćnika su Portugalci pa je jasno zašto je Lindelof psovao na portugalskom.

Temeljiti Englezi su utvrdili da je Lindelof urlao: "Jeb*** se ku***ni sinovi".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.