Priča dana na Otoku je navijač i njegov 'krvavi' pogled

Sve se dešavalo na meču Wolverhampton - United

Priča dana na Otoku je navijač i njegov 'krvavi' pogled

E. Škorić

Wolverhampton dugo vremena nije proživljavao ovakve trenutke sreće i ponosa.

Wolvesi igraju sjajno u Premier ligi, ali posebno su navijači oduševljeni igrama u FA kupu. Klub je jučer pobijedio Manchester United s 2:1 i plasirao se u polufinale, gdje se još nalaze Manchester City, Watford i bolji iz današnjeg duela Millwall - Brighton.

Dio historijske priče je i jedan mladi navijač, koji je ludovao na tribinama bez majice, a u tom trenutku prenosa komentar BBC-a govori kako "ovako nešto godinama nismo vidjeli. Možda uopće nismo trebali ni vidjeti...".

Reakcija navijača nakon toga je nevjerovatna, on kao da je čuo riječi komentatora ili je jednostavno osjetio da je trenutno lansiran širom svijeta na malim ekranima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi