Sarajevo u polufinalu s prvoligašem iz RS-a

Hadžić zadovoljan: Bolje Sloga nego Široki Brijeg

U prostorijama N/FSBiH danas je održano žrijebanje parova polufinala Kupa naše zemlje.

Voljom kuglica Sarajevo je u ovoj fazi takmičenja spojeno sa Slogom iz Gornjeg Crnjelova, malim klubom iz Prve lige Republike Srpske, koji u posljednje vrijeme bilježi odlične rezultate, kako u prvenstvu, tako i najmasovnijem takmičenju BiH.

"Mi smo u prošloj rundi imali jednog od najkvalitetnijih protivnika. Sada smo dobili Slogu i možemo biti zadovoljni. Po rejtingu to je slabiji klub od Širokog Brijega, no laganih protivnika nema, svjesni smo da ćemo morati dati sve od sebe za prolaz dalje. U svakom slučaju, bolje Sloga nego Široki Brijeg", izjavio je Emir Hadžić, koordinator za sportski segment tima sa Koševa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.