Poznati parovi polufinala Kupa Bosne i Hercegovine!

Održan žrijeb u prostorijama N/FSBiH

Poznati parovi polufinala Kupa Bosne i Hercegovine!

E. Čaušević, foto: T. Hebib

U prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu danas je održano izvlačenje parova polufinala Kupa Bosne i Hercegovine za seniore i juniore.

U polufinale Kupa za seniore su se plasirali: FK Sarajevo (Sarajevo), OFK Sloga (Gornje Crnjelovo), NK Široki Brijeg (Široki Brijeg), NK TOŠK (Tešanj).

Voljom žrijeba odlučeno je da će u polufinalu Kupa Bosne i Hercegovine igrati: OFK Sloga - FK Sarajevo i NK Široki Brijeg - NK TOŠK.

Utakmice polufinala igraju se 3. i 10. aprila, a interesantno je da će FK Sarajevo između te dvije utakmice odigrati i vječiti derbi protiv Željezničara u okviru Premijer lige BiH.

U polufinalu Kupa BiH za juniore igraju: FK Borac - FK Sloboda i FK Sarajevo - HŠK Zrinjski. Utakmice omladinaca također se igraju 3. i 10. aprila.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Što se tiče četvrtfinala Kupa BiH za seniorke tu se sastaju ŽOFK Gradina - ŽF/NK Emina, ŽFK Banja Luka - SFK 2000 Sarajevo, ŽFK Alfa Modriča - ŽFK Radnik i ŽFK Lokomotiva - ŽNK Iskra.

Također, određen je i domaćin prve utakmice Kupa BiH u futsalu gdje igraju MNK Kaskada (Gračanica) i HFC Zrinjski (Mostar). Domaćin prvog meča je Zrinjski.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
SRETNO PITARI,OVE GODINE DUPLA KRUNA
14 0
manijaci87
eto namjesteno je da vas opet siroki u finalu uzme binde male pitarske
0 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi