Sarajevo u polufinalu s prvoligašem iz RS-a

Hadžić zadovoljan: Bolje Sloga nego Široki Brijeg

4

Komentari (4)

Alkma
Naharadni sistem takmicenja je dozvolio umjesto da imas jako cetvrt finale polu finale i finale gdje bi klubovi nesto zaradili oni su napravili cirkus od kupa da ti tosk ili ova slova igraju finale kupa Bogu plakat kako mi svjesno u nazadak sve guramo
nemozetako
Zasto je jadno? Jadno je da odredeni timovi kupuju sudije i utakmice i pobjeduju ako nisu zasluzili. Ti najkvakitetniji timovi ako su nakkvalitetniji pobjedice i zasluzice mjesto. Uostalom koja je definicija najboljeg u nasoj drzavi, izuzevsi Sarajevo. Koja su to 3 preostala tma koja su najkvalitetnija u nasoj ligi?
Alkma
nemozetako pratis li ti od pocetka kup,u prvo kolu moze biti derbi zeljo-sarajevo gdje to ima u pm da barsa i real mogu prvu utakmicu igrati u kupu koga je to sloga izbacila jakoga a koga gosk ovaj sistem takmicenja je naharadan za kum umjesto da svi zarade nesto od cetvrtfinala do finala ovako nece sloga napuniti kosevo u polufinalu niti se siroki profitirafi od toska niti ce tosk sta zaraditi od sirokog bolje za jace klubove sto jqcib utakmica kroz citavo prvenstvo
Jadnimi
U polufinalu se igra sa drugoligašem, koji nema pravo igranja na svom terenu( po propozicijama Kup takmičenja, tereni na kojima se igra polufinale i finale, moraju zadovoljavati sve uslove, koji su postavljeni za premijerligaško takmičenje), normalno je da budeš zadovoljan.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.