Iskoristili reprezentativnu pauzu

Oni su trenutno aktuelni na Instagramu: Gdje su otputovali Izet i Lejla?

Izet i Lejla Hajrović su jedan od najpoznatijih parova na ovim prostorima pa se gotovo svaki njihov korak medijski isprati.

Dok je u toku reprezentativna pauza, a napadač Dinama povrijeđen, njih dvoje su iskoristili priliku da otputuju u Pariz.

Hajrovići se odmaraju u gradu ljubavi, a obzirom da su poznati kao pravi shoppingholičari, jasno je da nisu propustili priliku posjetiti neke od najpoznatijih radnji na svijetu.

Obzirom da Lejla svoje pratioce na Instagramu obavještava o gotovo svakom koraku, možemo vidjeti da se jako lijepo zabavljaju na čemu im mnogi u ovom trenutku mogu samo pozavidjeti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.