Hajrovićevu Leylu ljuti pitanje o prinovi: "Kao da Izet i ja moramo imati djecu"

Odgovorila na pitanje pratitelja

Hajrovićevu Leylu ljuti pitanje o prinovi: "Kao da Izet i ja moramo imati djecu"

Supruga zvijezde Dinama Izeta Hajrovića, Leyla Hajrović, prilično je popularna na društvenoj mreži Instagram.

Uz Izeta koji u kontinuitetu igra veoma dobro za Dinamo, veliku pozornost hrvatske javnosti plijeni i njegova supruga, i to ponajviše specifičnim modnim izričajem, a sve to se prilično odrazilo i na njezinu popularnost u virtuelnom svijetu.

Tako nerijetko Leyla odgovara i na pitanja svojih pratitelja na Instagramu, no jedno ju je počelo prilično nervirati, a vezano je za - rad na prinovi.

"To pitanje mi puno vas postavlja i nekako mi nije jasno zašto. Kao da je moranje da neko ko je u braku mora imati odmah djecu. Generalno u životu skoro ništa ne planiramo, jer je to skoro nemoguće kada si fudbaler. Nama je odlično tako kako jeste, a kada budemo htjeli i bude suđeno biće sve ostalo vezano za 'juniore'", napisala je Leyla.

Iako Leylu smatraju samo suprugom Izeta Hajrovića, ona je ipak poslovna žena koja radi u očevoj kompaniji u Švicarskoj na poslovima administracije i računovodstva. U braku su već četiri godine.

Top Komentari

Śmeker007
Jeste bijedni s vasim komentarima, tipicni balkanski seljaci koji setkaju kroz carsiju s trenerkom i pederusom, a nasli da pljuju uspjesne ljude tj narod po netu, svaka vam cast bagro bijedna... fujj!!
1 19
Zoilomas
Hem se docepala para hem nece da izda, bogami mala zivi u nebesima, mozes ti bolje izete
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti