Novi košarkaš Širokog DJ Fenner.

Na Pecaru stiže iz Finske

DJ Fenner novi košarkaš HKK Široki

HKK Široki je nakon obezbjeđivanja prvog mjesta na kraju regularne sezone u košarkaškoj Premijer ligi i uoči Lige 6 odlučio momčad pojačati američkim playmakerom DJ Fennerom.

Na Pecaru je već danas iz finskog klupa Vilpas trebao stići Amerikanac koji je u finskom prvenstvu imao prosjek od 11,3 poena, 5,1 skokova i 1,1 asistencija. Fenner je combo bek koji može pokrivati obe vanjske pozicije.

U Europi je još igrao za mađarsku Albu Fehervar te grčki Ifastios Limnou B.C. HKK Široki će ligu 6 otvoriti gostovanjem u Vogošći a start još uvijek nije poznat jer je savez odlučio OKK Spars dozvoliti da završe doigravanje u ABA 2 ligi koje počinje sutra.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.