Otputovao u Argentinu

Odigrao svoje u Manchester Unitedu: Marcos Rojo trenirao s bivšim klubom

Endin Čaušević

Argentinski defanzivac Marcos Rojo će na kraju ove sezone gotovo sigurno napustiti Manchester United.

Rojo se ove sezone nije naigrao u dresu engleskog kluba jer je odigrao svega četiri utakmice i čini se da više nije u planovima trenera Ole Gunnara Solskjaera.

Engleski mediji prenijeli su da Rojo više ne trenira s prvim timom Manchester Uniteda, a posljednji put za Crvene đavole zaigrao je u decembru u Ligi prvaka protiv Valencije.

Ovaj 29-godišnji fudbaler trenutno se nalazi u Argentini, a danas je trenirao i sa bivšim timom Estudiantesom. To je jasan dokaz da u Unitedu ne računaju na njega, te da će na kraju sezone gotovo sigurno napustiti klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rojo se u Manchester vraća krajem sedmice, ali prema svemu sudeći će trenirati s rezervnim timom.

Argentinac je na Old Trafford stigao 2014. godine iz Sportinga, te još uvijek ima dvije godine ugovora s ovim klubom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.