Messi se vratio

Selektor Argentine otkrio sastav za meč protiv Venecuele

Endin Čaušević

Reprezentacija Argentine sutra igra prijateljsku utakmicu protiv selekcije Venecuele.

Argentinci će konačno biti u najjačem sastavu jer će po prvi put zaigrati i Lionel Messi kojeg nije bilo u reprezentaciji još od Svjetskog prvenstva prošle godine.

Selektor Lionel Scaloni je konačno pozvao Messija u reprezentaciju i on će gotovo sigurno početi sutrašnji meč. Čak je selektor Argentine otkrio u kojem će sastavu početi utakmicu jer se radi o prijateljskom meču.

"Velika sreća je što se Messi vratio. Pokušat ćemo dati najbolje što možemo i iskoristiti Messijevu magiju na najbolji način. Sretan sam što sarađujem s takvim igračem", rekao je Scaloni.

Argentinci će igrati u sastavu: Armani, Tagliafico, Foyth, Pezzella, Mercado, Montiel, Lo Celso, Paredes, Gonzalo Martinez, Messi, Lautaro.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.