Argentinci ostali bez čovjeka koji se nalazi u životnoj formi

Di Maria se povrijedio

Argentinci ostali bez čovjeka koji se nalazi u životnoj formi

Krilni fudbaler PSG-a Angel Di Maria povrijedio se na treningu reprezentacije Argentine.

Iako se nalazi u sjajnoj formi i sigurno bi bio od velike pomoći svom nacionalnom timu, Di Maria neće biti u stanju igrati susrete protiv Venezuele i Maroka, a to je potvrdio i Fudbalski savez Argentine. 

U pitanju su prijateljski mečevi pa tako vjerovatno ova vijest i neće toliko teško pasti selektoru Gaučosa Lionelu Scaloniju.

Inače, Di Maria igra zaista u sjajnoj formi u posljednje vrijeme, a tokom ove sezone odigrao je ukupno 39 utakmica, postigao čak 16 golova i upisao 13 asistencija.

Treba dodati i to da se u reprezentaciju Argentine nakon višemjesečne pauze vratio Leo Messi tako da je svaka druga vijest u sjeni pomenute.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi