Rad ipak neće biti rival Tuzlacima

Promjene plana Tuzle City

Samir Mlaćo

Posljednji dan mini-priprema u Etno-selu Stanišići, fudbaleri Tuzla Cityja iskoristit će za odigravanje prijateljskog meča.

Protivnik je srbijanski član Super lige i to Mačva iz Šabca, koja će u ovome duelu biti domaćin Plavima iz Tuzle.

"Prvobitan plan je bio odigravanje prijateljskog meča ovdje u Stanišićima protiv Rada iz Beograda, međutim došlo je do neočekivane promjene pa ćemo na kraju odmjeriti snage sa Mačvom, koja je također kvalitetan rival, kazao je Varešanovićev asistent u stručnom štabu, Samir Adanalić.

Što se tiče Mačve, riječ je o devetoplasiranoj ekipi srbijanske Super lige i radi se o izuzetno kvalitetnom protivniku. Ovo će biti Mačvi dobra provjera pred gostovanje na Marakani kod Crvene zvezdi, a Tuzli City pred gradski derbi sa Slobodom 30. marta.

Susret se igra u subotu 23.marta sa početkom u 13 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.