Miloš Stojčev: Sezona za zaborav, nadam se opstanku u Premijer ligi
Iskusni fudbaler nada se opstanku Tuzla Cityja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine

Fudbaleri Tuzla Cityja danas su otputovali na mini pripreme u Etno selo Stanišiće

Miloš Stojčev: Sezona za zaborav, nadam se opstanku u Premijer ligi

E. Dindić

Fudbaleri Tuzla Cityja porazom su otvorili treći dio prvenstva Bosne i Hercegovine u fudbalu. Bolji od njih su bili fudbaleri Širokog Brijega.

Plave iz Simin Hana očekuje reprezentativna pauza, koja će im svakako dobro doći da konsoliduju redove, te se što bolje spreme za odlučujuću borbu za opstanak.

Miloš Stojčev je udarna igla tima iz Simin Hana, fudbaler bez kojeg se teško može zamisliti vezni red ovog kluba. Kako sam kaže, rezultati u ovoj sezoni su daleko od očekivanja svih u Tuzla Cityju.

"Počeo je taj treći krug, gdje nam ostaje još deset utakmica da pokušamo izboriti opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Rezultati u dosadašnjem dijelu sezone daleko su od očekivanja koja su bila na početku sezone. Moram da se osvrnem na zadnju utakmicu u Širokom Brijegu, gdje domaćini nisu bili bolji od nas, ali su bili spretniji za taj jedan gol. Iskoristićemo radno reprezentativnu pauzu kako bi se što bolje upoznali sa šefom, te podigli nivo igre sa loptom. Idemo na mini pripreme u Stanišiće gdje ćemo ostati do subote", rekao je Stojčev te dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tabela je jedino mjerilo svega, te ne mogu nikako biti zadovoljan svojim partijama kao ni pozicijom na kojoj se nalazimo. Ovaj tim posjeduje igrački kvalitet da se bori za Evropu.", završio je Stojčev.

Podsjetimo, Fudbaleri Tuzla Cityja nakon 23 odigrana kola nalaze se na 9. mjestu sa 24 osvojena boda.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Izet
Opstace te vi u PL to vam od srca zelim igrace te vi i u Evropi samo se vi borite i igrajte svoju igru.Tesko je imti cijelu BiH protiv sebe,jer vi dolazite iz Simin Hana ali saznace mnogi gdje se to mjesto nalazi.Puno uspjeha iz Svedske
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi