Očekuje se da će norveški stručnjak ostati na klupi Manchester Uniteda. Pokazao je da itekako zna raditi posao (Foto: EPA)

Spremaju se velike promjene

Tim snova: Kako će izgledati Solskjaerov Manchester United?

Midhat Šljivak

Velikan Manchester United čini sve kako bi se vratio u vrh engleskog fudbala.

Crveni đavoli će i šestu sezonu zaredom ostati bez titule prvaka. Posljednju su osvojili na odlasku Sir Alexa Fergusona 2013. godine, a od toga trena su uslijedile teške godine za ekipu.

Menadžeri su se mijenjali. David Moyes, Louis van Gaal i Jose Mourinho nisu uspjeli vratiti titulu na Old Trafford, a to će u narednoj sezoni vjerovatno pokušati Ole Gunnar Solskjaer.

United pod vodstvom norveškog stručnjaka igra fantastično. Ipak, da bi se upustili u borbu za titulu potrebno je dosta pojačanja, koja su u Manchesteru i najavljena.

Engleski The Mirror objavio je potencijalni sastav Uniteda za narednu sezonu. U njega su naravno uključena i eventualna pojačanja i stvoren je zaista pravi tim snova.

Sa engleskim velikanom se povezuju mnogobrojne velika zvijezde. Među njima su Harry Maguire, Kalidou Koulibaly, Jadon Sancho i Philippe Coutinho i od naredne sezone bi United mogao izgledati znatno drugačije...

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovako izgleda tim kojeg je The Mirror zamislio:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.