Posvetio se samo karijeri

To više nije taj čovjek: Radja Nainggolan šokirao javnost

Endin Čaušević

Belgijski fudbaler Radja Nainggolan poznat je po skandalima koje pravi van terena, a upravo je zbog toga izgubio mjesto u Romi.

Nainggolana je dosta koštalo ponašanje van terena, odnosno noćni izlasci i opijanja. Zbog toga je prvo ostao bez mjesta u reprezentaciji Belgije, a na ljeto ga je i Roma odlučila prodati.

Belgijanac sada igra u Interu i u posljednje vrijeme se lagano vraća u formu. Italijanski mediji prenose da je Nainggolan odlučio u potpunosti promijeniti svoje ponašanje i konačno se posvetiti samo karijeri.

Nainggolan je prestao piti alkohol i izlaziti po noćnim klubovima, a čak je smanjio i konzumiranje cigareta. Također, odlučio je regulisati ishranu i smršati nekoliko kilograma jer zbog toga je sve više u problemima s povredama.

Ono što je mnoge šokiralo jeste da je Nainggolan čak zaposlio i kuharicu koja se brine o njegovoj karijeri što je prije bilo nezamislivo za njega. Odlučio je da još nekoliko sezona igra na vrhunskom nivou i posveti se samo fudbalu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.