Szczesny izdao Nainggolana

"Sve je prokockao te večeri u kazinu i u zadnjem pokušaju dobije 200.000 eura"

Edmir Škorić

Bivši golman Rome Wojciech Szczesny često u javnost pusti neku "tajnu", a sada se ona tiče Radje Nainggolana.

Poljski golman je s Radjom dijelio svlačionicu u Rimu dok su obojica bili članovi Rome, a Szczesny je sada otkrio da je Belgijanac bio neko ko je volio lako da troši novac.

"Ako je Radja tu, onda je tu i zabava, to je definitivno. Za mene je on veliki igrač i da nije imao takav privatni život, ko zna koliko bi mogao", rekao je golman Juventusa, pa je dodao:

"Jednom smo otišli u kazino, a ja nisam ponio novac. On je ciljao i pobijedio, a ja sam pokupio napojnice. Na kraju se okrenuo prema meni i rekao da je sve izgubio. Zatim je ispraznio džepove. Osvojio je 200 hiljada eura".

Nainggolan je danas igrač Intera, ali i dalje ga prati nedisciplina i priče koje se manje tiču fudbala. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.