Zaludila je Italiju: Atraktivna mama nove Romine zvijezde obožava - Tottija

Glavna je tema na Apeninima

Zaludila je Italiju: Atraktivna mama nove Romine zvijezde obožava - Tottija

O. Lekić

Nicolo Zaniolo sve češće puni medijske stupce u Italiji. Ovaj 19-godišnji fudbaler je ljetos iz Intera prešao u Romu, što je, pokazalo se, bila kobna greška tima sa Meazze, jer partije koje danas Zaniolo pruža malo koga ostavljaju ravnodušnim. U Rimu je u međuvremenu dobio i nadimak 'mali Totti".

Radi se definitivno o igraču pred kojim je velika budućnost, međutim ono što je interesantno, jeste da je osim njega na Apeninima u fokusu i - njegova majka Francesca Costa, koja svojim atraktivnim fotografijama na društvenim mrežama malo koga ostavlja ravnodušnim.

Da je itekako svjesna svojih 'aduta' svjedoče fotografije kojima nerijetko ističe svoje zgodno i izvajano tijelo, a uz to dosta objava posvećuje i legendarnom Francescu Tottiju, prema kojem nije skrivala simpatije ni kad je bila u braku sa Igorom Zaniolijem koji je također bio profesionalni fudbaler.

Kada se sve uzme u obzir, ni ne čudi što je Francesca dolazak njenog sina u Romu dočekala s velikim odobrenjem, a sigurno ne bi imala ništa protiv ni da Totti postane mentor Nicoli.

Zašto je muški dio publike "lud" za Francescom, možete pogledati u galeriji.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Baggio89
Trebate pod hitno posjetiti oftamologa!
6 0
mesut10
Grob!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti