"Prestrogo je!"

Pjanić govorio o crvenom kartonu

Edmir Škorić

Miralem Pjanić je večeras dobio direktan crveni karton u remiju s Grcima (2:2).

Veznjak Juventusa je prvo postigao golčinu iz slobodnjaka za 2:0 u 20. minuti susreta, ali je kasnije dobio crveni karton nakon neopreznog starta nad jednim gostujućim igračem...

"Vodili smo 2:0, ali nažalost nismo pobijedili. Kasnije smo se povukli iako smo dobro krenuli. Oni su dali dva gola. Nismo uspjeli osvojiti šest bodova, pa idemo dalje", kazao je Pjanić, dodavši:

"Prestrogo sam isključen, nisam išao na to da ga udarim. Išao sam na loptu, a onda sam njega zakačio".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Nadam se da ću igrati protiv Italije drugu utakmicu", dodao je popularni Mire.

Sigurno je da na njegove usluge Robert Prosinečki neće moći računati u narednom kolu kada budemo igrali sa Fincima, ali na UEFA-i je da odluči da li će biti kažnjen i za utakmicu protiv Italijana tri dana kasnije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.