On je u četiri sata ujutro u pratnji prijatelja, otišao nazad za Barcelonu, kako bi bio sa porodicom u teškom periodu.

Selektor Španije prolazi kroz težak period

Sergio Ramos poslao emotivnu poruku Enriqueu: 'S tobom smo do smrti'

Esmer Oštraković

Jučer je reprezentacija Španije igrača utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, te su ostvarili pobjedu od 2:0 na gostovanju kod Malte.

Zbog porodičnih razloga selektor ove reprezentacije, Luis Enrique, nije vodio Španiju na jučerašnjoj utakmici, a posebnu podršku selektoru pokazao je kapiten Španije, Sergio Ramos.

"Svi smo jako tužni zbog vijesti šefe. Naravno, porodica je svetinja. Svi se iskreno nadamo da će sve biti u najboljem redu. Ekipa je s tobom do smrti i danas ćemo pobijediti zbog tebe. Želimo ti mnogo hrabrosti i snage", rekao je Ramos pred jučerašnju utakmicu.

Također zanimljivo je da je Enrique od svoji igrača tražio da mu obećaju kako nikome neće reći pravi razlog njegovog izostanka.

On je u četiri sata ujutro u pratnji prijatelja, otišao nazad za Barcelonu, kako bi bio sa porodicom u teškom periodu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.