Crvena furija večeras bez selektora

Enrique odsutan zbog porodičnih razloga

Crvena furija večeras bez selektora

Reprezentacija Španije je kvalifikacije za Evropsko prvenstvo počela domaćom pobjedom (2:1) nad Norveškom. Danas je čeka puno lakši zadatak pošto gostuje na Malti.

Utakmica Malta - Španija počinje u 20:45 sati, a sve osim ubjedljive pobjede Crvene furije bilo bi ravno čudu.

Ipak, treba reći da pored terena večeras neće biti selektora reprezentacije Španije, Luisa Enriquea. Tako će ekipu na gostovanju Malti voditi njegov pomoćnik Roberto Moreno.

"Obavještavamo vas o odsustvu našeg selektora Luisa Enriquea kada je u pitanju večerašnji meč. Enrique će biti odsutan zbog značajnih porodičnih razloga", poručili su iz Fudbalskog saveza Španije i dodali:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Molimo vas za diskreciju i poštivanje njegove privatnosti".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi