Jasna poruka Deulofeua

"Ne želim se više nikada vratiti u Barcelonu"

Endin Čaušević

Španski fudbaler Gerard Deulofeu nije uspio da se izbori za mjesto u Barceloni prošle sezone.

Deulofeu je ponikao u katalonskom klubu, a za prvi tim debitovao je 2011. godine. Ipak, tada je više igrao na posudbama, te je na ljeto 2015. godine otišao u Everton.

Nakon dobre sezone na posudbi u Milanu čelnici Barcelone odlučili su da ga vrate u Barcelonu na ljeto 2017. godine i kupe od Evertona. Deulofeu je stigao kao pojačanje, ali je naredna sezona bila noćna mora za njega.

Deulofeu je polusezonu proveo na posudbi u Watfordu koji ga je ljetos otkupio od katalonskog kluba. Ovaj 25-godišnji igrač je poručio da se više ne želi vraćati u Barcelonu.

"Ne, ne ne razmišljam o povratku u Barcelonu. Ne želim se više nikada vratiti tamo jer je prošlo moje vrijeme u tom klubu. Nisam bio razočaran što sam otišao jer sam vidio da to nije mjesto za mene i to je to", poručio je Deulofeu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.