Messi i Suarez "prevarili" Urugvaj i Argentinu

Spremni za Espanyol

Messi i Suarez "prevarili" Urugvaj i Argentinu

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone ovog vikenda igraju veliki gradski derbi protiv Espanyola u okviru 29. kola španske La Lige.

Barcelona je lider na tabeli sa deset bodova više od drugoplasiranog Atletico Madrida, te 12 više u odnosu na Real koji je treći. Ipak, katalonski klub sada ulazi u paklenu završnicu jer ih pored La Lige očekuju utakmice četvrtfinala Lige prvaka.

Katalonski klub će morati biti u najjačem sastavu ukoliko žele ostvariti svoj cilj, a to je naravno tripleta. Navijači su bili malo u strahu jer se Luis Suarez povrijedio protiv Betisa, dok je Lionel Messi lakše povrijeđen na meču za reprezentaciju Argentine.

Suarez zbog povrede nije putovao na okupljanje selekcije Urugvaja, dok se Messi nakon meča protiv Venecuele odmah vratio u Barcelonu. To je naljutilo posebno javnost u Maroku gdje je Argentina igrala naredni meč, a mnogi su željeli na sceni vidjeti Messija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mnogi su odmah posumnjali da Suarez i Messi izbjegavaju mečeve za reprezentaciju jer žele biti maksimalno spremni za finiš sezone s Barcelonom.

Da se uopšte nije radilo o ozbiljnijim povredama pokazuje činjenica da su Messi i Suarez danas normalno trenirali i da će biti spremni za okršaj protiv Espanyola koji je na programu u subotu od 16:15 sati.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Ovo je dokaz sta vole vise, novac ili drzavni dres.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi