Malcom mora napustiti Barcelonu, a novi klub je već pronašao

Seria A mu je suđena

Malcom mora napustiti Barcelonu, a novi klub je već pronašao

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Malcom stigao je ljetos kao pojačanje u Barcelonu iz francuskog Bordeauxa.

Malcom je prije toga imao sve dogovoreno s Romom, ali je pred sami put za Rim dobio ponudu od Barcelone i odlučio je na kraju da potpiše ugovor s katalonskim klubom.

Međutim, ovaj Brazilac se nije naigrao u dosadašnjem dijelu sezone kod Ernesta Valverdea i gotovo sigurno će već na ljeto potražiti novi klub. Barca ga je mogla prodati već u januaru, ali tada Malcom nije želio da ide.

Ipak, u italijanskim medijima danas se pojavila informacija da je Malcom veoma blizu prelaska u Inter, te da su navodno već počeli pregovori s Barcelonom oko ovog transfera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Malcom je imao želju da se dokaže u Barci, ali mu je jasno da Valverde baš i ne računa na njega. Čini se da mu je suđeno da zaigra u Italiji, ali to neće biti Roma već vjerovatno Inter.

Brazilac je u dosadašnjem dijelu sezone za Barcelonu odigrao svega 15 utakmica i postigao je tri gola.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti