Ovaj nogometaš je do sada odigrao sedam utakmica u prvenstvu Španije u kojima je postigao jedan gol i upisao dvije asistencije.

Tako kažu istraživanja

Katalonski derbi između Espanyola i Barcelone pratit će 50 miliona ljudi, a sve zbog jednog igrača

E. Oštraković

Barcelona i Espanyol će odigrati katalonski derbi u okviru 29. kola prvenstva Španije, a ta utakmica mogla bi biti gledanija i od utakmice između Reala i Barcelone.

Razlog tome je samo jedan igrač koji nastupa za Espanyol, a njegovo ime je Lei Wu.

Naime, u Kini vlada veliko interesovanje za ovom utakmicom, a svi na djelu žele vidjeti njihovog igrača protiv Barcelone.

Istraživanja pokazuju kako će taj susret pratiti čak 50 miliona navijača iz Kine, a utakmicu Reala i Barcelone pratilo je dvadeset miliona.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj nogometaš je do sada odigrao sedam utakmica u prvenstvu Španije u kojima je postigao jedan gol i upisao dvije asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.