Na listi želja oba kluba

Na ljeto nas očekuje "rat" Juventusa i Barcelone zbog trojice fudbalera

Endin Čaušević

Kako se sezona bliži kraju u najjačim evropskim ligama tako se sve više špekuliše o mogućim transferima koji nas očekuju na ljeto.

Nekoliko evropskih velikana najavilo je totalne promjene u igračkom kadru i sigurno je da će ljetni prelazni rok biti jedan od najuzbudljivijih u posljednjih desetak godina.

Također, pojavio se i veliki broj mladih igrača koji su odličnim igrama skrenuli pažnju na sebe, a većinom se tu izdvajaju mladi fudbaleri iz Ajaxa.

Italijanski mediji prenose da nas na ljeto očekuje velika borba između Juventusa i Barcelone jer se ovi klubovi bore za čak trojicu fudbalera. Tuttosport je objavio da je glavna želja ovih klubova defanzivac Matthijsk de Light.

Ovaj defanzivac se naazi na meti mnogih klubova, no navodno glavna borva će se voditi između Barcelone i Juventusa. Također, špekuliše se da su još dvojica igrača na listi mogućih pojačanja oba kluba, a to su Paul Pogba i Ruben Dias koji igra za Benficu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.