Nakon pet godina

Odlazak iz Reala sve izvjesniji: Kroos odabrao narednu destinaciju

Admin Čaušević

Odlazak iz Reala sve izvjesniji: Kroos odabrao prvu opciju 

Zinedine Zidane planira osvježiti ekipu Real Madrida tokom ljeta, a jedan od igrača koji bi mogli promijeniti sredinu je i Toni Kroos.

Nijemac ne blista ove sezone, kao i većina najvećih zvijezdi kraljevskog kluba zbog čega su španski mediji sve učestalije pišu o njegovom odlasku.

U slučaju dolaska Paula Pogbe u Real, Kroos će sigurno napustiti Los Blancose. Prema pisanju El Confidenciala već je i izabrao prvu opciju, a to je Manchester City.

Iskusnog veznjaka će Pep Guardiola dočekati raširenih ruku jer sjajni stručnjak upravo u redovima Građana želi vidjeti ovog njemačkog reprezentativca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kroos je u Real Madrid stigao 2014. godine te je jedan od najzaslužnijih igrača zašto je ovaj tim osvojio tri uzastopne titule prvaka Evrope.

Posljednjih dana špekuliše se i o njegovom odlasku u Juventus, dok bi u suprotnom pravcu trebao otići Miralem Pjanić. Međutim, ta zamjena je na "dugom štapu".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.