U Cityju sa strahom očekuju Aguerov pregled, ostaje li Guardiola bez najboljeg strijelca?
Aguero je u 57. minuti šepajući napustio igru

Argentinac bi sutra trebao saznati da li se radi o ozbiljnijoj povredi

U Cityju sa strahom očekuju Aguerov pregled, ostaje li Guardiola bez najboljeg strijelca?

S. Pašalić, foto: EPA

Manchester City je danas savladao Fulham u gostima sa 2:0 i ponovo zasjeo na vrh Premier lige.

Građani nisu imali previše problema protiv slabašne ekipe Fulhama, te su golovima Silve u 5. i Aguera u 27. minuti upisali nova tri boda.

Ipak, detalj iz 57. minute kada je Sergio Aguero morao napustiti igru je zabrinuo trenera, ali i navijače Cityja.

"Sutra ćemo imamo pravu procjenu. Kaže da je osjetio nešto, ali da nije ozlijeđen. Zbog opreza odlučio je da ne nastavi, nadamo se da nije ništa ozbiljno.", rekao je Pep Guardiola nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Aguer je ove sezone najbolji strijelac Cityja u Premier ligi i uopšte je najbolji strijelac lige sa 19 golova. Ukoliko bi Guardiola ostao bez njega bio bi to veliki udarac za Građane koji se bore za naslov prvaka, ali i očekuju utakmice FA kupa i Lige prvaka.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti