Sutra prvi okršaj na Pecari

Sedloski: Nije slučajno što je TOŠK došao do polufinala Kupa BiH

Endin Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega sutra na Pecari dočekuju TOŠK u okviru prvog susreta polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Široki u dvomeč protiv prvoligaša ulazi kao veliki favorit, ali iz TOŠK-a su jasno poručili da će dati sve od sebe da naprave još jednu senzaciju u ovom takmičenju.

Na Pecari je održana danas press konferencija na kojoj se novinarima obratio trener Goce Sedloski. On je poručio da njegova ekipa neće podcijeniti TOŠK, te da će ući u meč s dosta opreza.

"Nećemo podcijeniti TOŠK, znate kakve znaju biti kup utakmice. Igrači, trener, uprava i navijači svjesni su značaja dvoboja protiv TOŠK-a i dat ćemo sve od sebe da prođemo, iako neće biti lako. TOŠK je dobar tim u rangu Olimpika i Veleža i nije slučajno da su ovdje. Svaka pobjeda je pobjeda i sve ovisi o nama. Ako budemo pravi onda neće biti problema", rekao je Sedloski.

Za Široki neće sigurno konkurirati Ćorić, Jurić i Babić, a još dvojica-trojica nogometaša upitna su za sutrašnji nastup.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.