Očito je "slaba" na sportiste

Srbijanska manekenka u centru pažnje: Povezivali su je s Džumhurom, a danas sa Antom Rebićem

E. Čaušević

Hrvatski napadač našao se u centru pažnje regionalnih medija jer se povezuje sa srbijanskom manekenkom Sofijom Milošević.

Srbijanski mediji objavili su prije nekoliko dana da su Rebić i Sofija u ljubavnoj vezi. Sofija je jedna od najpoznatijih manekenki na ovim prostorima, a svojevremeno se povezivala i s Damirom Džumhurom.

Ovaj put na red je došao Rebić, a mediji u Srbiji tvrde da su njih svoje u vezi. Ipak, Sofija se ekspresno oglasila i poručila da to nije istina. Ona je istakla da već mjesecima nema dečka, te da je sama.

Pored manekenskog posla Sofija je poznata i po tome što je bila u vezi s nekoliko sportista. U javnosti se pojavila nakon veze s teniserom Viktorom Troickim, a bila je u vezi i sa Filipom Živojinovićem.

Također, imala je dugu vezu s reprezentativcem Srbije, Ademom Ljajićem, s kojim je bila zajedno čak tri godine. Iako je očito "slaba" na sportiste čini se da od ljubavi s Rebićem nema ništa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.