Ante Rebić iz topline svog doma pratio nastup Zmajeva

Naši zmajevi su imali podršku i od jednog Vatrenog

Ante Rebić iz topline svog doma pratio nastup Zmajeva

S. Grebović

Iako je povrijeđen Ante Rebić ne može bez fudbala, pa je tako jučer na svom Instagram Storyju objavio sliku na kojoj se vidi da u društvu dva prijatelja na TV-u prati susret između Sjeverne Irske i Bosne i Hercegovine.

Aktuelni viceprvak svijeta, fudbalska reprezentacija Hrvatske svoj preliminarni nastup u UEFA-inoj Ligi nacija imat će u utorak kada bude gostovala reprezentaciji Španije na stadionu u Elcheu.

Vatreni su u četvrtak u prijateljskom meču remizirali sa Portugalom u gostima 1-1, nastupivši u desetkovanom sastavu u kojem nije bilo ni Ante Rebića, igrača Eintrachta koji je na proteklom Mundijalu u Rusiji naprosto 'eksplodirao'.

Rebić je na svom Instagramu podijelio video na kojem se vidi kako češki sudija Pavel Kralovec pokazuje žuti karton Miralemu Pjaniću u 30. minuti susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi