Norveški stručnjak će dobiti popriličnu cifru za pojačanja. Sada je sve na njemu i vidjećemo kako će novac potrošiti (Foto: EPA)

Belgijanac želja Crvenih đavola

Na Old Trafford stiže pojačanje, ali ne kakvo su navijači očekivali

Midhat Šljivak

Manchester United će u ljetnom prelaznom roku vjerovatno napraviti poprilične promjene unutar tima.

Menadžer Ole Gunnar Solskjaer ima određene planove i jasne želje, ali jedno ime je poprilično iznenadilo sve navijače Crvenih đavola.

Engleski mediji objavili su jutros informaciju kako United želi u svoje redove dovesti belgijskog veznjaka Yourija Tielemansa.

Tielemans trenutno igra kao posuđen igrač Monaca u Leicesteru. Njegovi nastupi među Lisicama privukli su United i spremni su da ga dovedu u svoje redove.

Cijena nije mala. Monaco traži oko 50 miliona eura, ali ekipi sa Teatra snova novac nije problem i ako žele Tielemansa sigurno će ga i dobiti.

Očekuje se da će u crveni dio Manchestera tokom ljeta sletiti nekoliko novih imena, a vidjećemo hoće li Belgijanac biti među njima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tielemans je prije Monaca nosio dres Anderlechta, a i prethodnih godina se povezivao sa dolaskom na Old Trafford.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.