Spašava Slobodu

Trener koji je bio hit na Mundijalu preuzeo drugoligaša iz Srbije

Sjećate li se Milovana Rajevca? Srbijanski strateg koji je u prošlosti vodeći Ganu bio hit na Svjetskom prvenstvu, ostvarivši plasman na četvrtfinale, sada je našao novi angažman. Prilično senzacionalan.

Posljednjih godina ovaj 65-godišnji stručnjak je radio u brojnim zemljama, od Tajlanda do Alžira, a sada se poslije više od deset godina vraća u srbijanski fudbal, i to onaj drugoligaški.

Naime, na stranici Slobode iz Užica je objavljeno kako će se iskusni Rajevac pridružiti stručnom štabu i to sve kako bi se izborio opstanak u drugom po važnosti fudbalskom takmičenju u Srbiji, a prvi trening će odraditi već danas.

Rajevac je u Slobodi iz Užica ujedno i okončao i igračku karijeru, a ovaj klub je u razdoblju od 1994. do 1996. godine imao priliku voditi i kao trener.

U prošlosti je Rajevac bio i jedan od kandidata za selektora fudbalske reprezentacije BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.