Bordo momci trenirali u svom kampu

Trening centar FK Sarajevo: Pripreme za derbi u punom jeku

Fudbaleri Sarajeva su se nakon uspješno obavljene misije u prvom meču polufinala Kupa BiH vratili u svoju bazu.

Za izabranike Husrefa Musemića nema odmora pošto ih već u subotu očekuje novi izazov, vječiti sarajevski derbi.

Fudbaleri FK Sarajevo će u subotu malo prije 19:30 sati istrčati na teren Grbavice, a danas su odradili i trening u sklopu priprema za najveći derbi bh. fudbala.

Provtimci Sarajeva su današnji trening iskoristili i kako bi se regenerisali, a isti je protekao bez problema.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba dodati da je nekolicina igrača koji su u Kupu protiv Sloge počeli utakmicu (Dupovac, Kapić, Pidro, Mustafić...) dobila poštedu i nešto više vremena za rastezanje, te su trening počeli u lakšem tempu.

Husref Musemić je nakon uvodnog dijela treninga prešao na uigravanje taktičkih zamisli kojima će u subotu pokušati nadmudriti svog kolegu na klupi Željezničara, Amara Osima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.