Željezničar izdao važno saopštenje: Bez prodaje karata u subotu, navijači Sarajeva moraju ući ranije

Derbi se igra na stadionu Grbavica

Željezničar izdao važno saopštenje: Bez prodaje karata u subotu, navijači Sarajeva moraju ući ranije

Samir Mlaćo

Prodaja karata za subotnji derbi Željezničara i Sarajeva uveliko je počela, a navijači Željezničara karte za ovaj meč će danas moći kupit u Fan Shopu do 19 sati.

Isto je moguće i sutra, a prodaja karata u prostorijama FK Sarajevo jutros je počela i za fanove bordo tima koji planiraju bodriti svoje ljubimce na stadionu ljutog rivala.

"Važno obavještenje za navijače FK Željezničar je da je ulazak na stadion moguć od 18 sati, dok će navijači gostiju na Grbavicu ući do 17:30 sati. Po nalogu MUP-a KS prodaja ulaznica na dan utakmice neće biti moguća", istakli su iz FK Željezničar.

Očekuje se da će tribine stadiona Grbavica biti ispunjene do posljednjeg mjesta, a susret počinje u 19:30 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za navijače Sarajeva predviđene su 1573 karte.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Sljedeci derbi na Koševu kada bude,gurbete strpati 12h prije tekme na jug !!
4 0
Edin Merlin
Jebem i vas,i vase saopstenje !
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti