Pamić upisao debi u dresu Širokog Brijega

"Zadovoljan sam, dobro igru trebamo ponoviti u Zenici"

Samir Mlaćo

Široki Brijeg je u srijedu savladao TOŠK iz Tešnja 2:0 i jednom nogom se našao u finalu Kupa BiH.

Širokobriježani su pokazali mnogo više i zasluženo slavili, no dobru igru će morati da potvrde i u revanšu u Zenici.

Do tada ih očekuje duel Premijer lige protiv GOŠK-a. U tim Širokog Brijega protiv TOŠK-a zaigrao je i Zvonko Pamić, te konačno upisao svoj zvanični debi.

"Zadovoljan sam igrom u debiju za NK Široki Brijeg. Hvala Bogu, oporavio sam se i odigrao utakmicu nakon dva mjeseca. Iako još nisam spreman u punom kapacitetu, bitno je da sam počeo igrati. Kako svojom igrom, tako sam zadovoljan i rezultatom protiv NK TOŠK Tešanj u prvoj utakmici polufinala Kupa BiH. Možda je pobjeda mogla biti i uvjerljivija, ali nećemo sada žaliti. Igra se još jedna utakmica, moramo zadržati koncentraciju i u uzvratu dobro odigrati i sigurno izboriti finale Kupa BiH", kazao je Pamić, koji je imao problema sa prednjom ložom, te nije ranije bio u pogonu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.