Konačno poznato gdje se igra revanš utakmica između TOŠK-a i Širokog Brijega

Polufinale Kupa BiH

Konačno poznato gdje se igra revanš utakmica između TOŠK-a i Širokog Brijega

Endin Čaušević

Fudbaleri TOŠK-a iz Tešnja poraženi su danas na Pecari od Širokog Brijega sa 2:0 u prvom meču polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Jasno je da je Široki veliki favorit u ovom duelu, a to je ovaj tim pokazao u današnjem meču. Domaći su pobijedili sa 2:0 iako je rezultat mogao biti i ubjedljiviji jer su propustili nekoliko dobrih šansi u drugom dijelu.

Revanš polufinala Kupa BiH igra se za sedam dana, a konačno je riješena misterija oko toga gdje će se ova utakmica odigrati. TOŠK zbog pravila ne može igrati na svom terenu, te će to na kraju biti Zenica.

Špekulisalo se prvo da će se meč igrati na Bilinom polju ili Kamberovića polju, ali to nije tačno. Zvanično je potvrđeno da se revanš igra u Zenici, ali na terenu Trening centra N/FSBiH.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Utakmica će se igrati od 16 sati, a TOŠK očekuje veliku podršku svojih navijača.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi