Traže novog desnog beka

Odluka je pala, Manchester United dovodi pojačanje iz PSG-a?

Manchester United će, po svemu sudeći, biti prilično aktivan u nadolazećem prijelaznom roku.

Mediji u Engleskoj su uvjereni da će Ole Gunnar Solskjaer dodatno osnažiti momčad tokom ljeta kako bi stvorio tim konkurentan u borbi za naslov, pa se tako sve više špekuliše o potencijalnim pojačanjima.

Jedna od želja norveškog stručnjaka je i 27-godišnji defanzivac Thomas Meunier. Crveni đavoli su u potrazi za novim desnim bekom, jer će ostati bez Valencije kojem ističe ugovor, a izbor je navodno pao na Belgijanca kojeg skauti s Old Trafforda prate tokom čitave sezone.

Oduševljeni onim što su vidjeli dali su najbolje preporuke Solskjaeru, koji će učiniti sve da dovede Meuniera, mada ta operacija i neće biti laka, jer je u igri za njegov potpis još mnoštvo velikana.

Meunier od 2016. godine nosi dres Paris Saint-Germaina, a prije nego je došao na Park prinčeva igrao je u Belgiji za Brugge i RE Virton. Za reprezentaciju Belgije je dosad nastupio na 36 utakmica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.