Nada se boljim uslovima

Zildžović razočaran nakon novog poraza Mladosti

A. Čaušević

Mladost DK je na domaćem stadionu izgubila od Tuzla Cityja s 0:2. 

Trener ekipe iz Doboja kod Kaknja je poslije utakmice bio vidno utučen. Istakao je da se nada da će njegov tim nastavku sezone igrati u normalnim fudbalskim uslovima.

"Ako sam poslije utakmice u Zenici rekao da je pobijedio fudbal, danas to ne mogu reći. Mladost je ispala iz borbe za Evropu, nadam se da ćemo igrati u nekim normalnim fudbalskim uslovima", rekao je Zildžović.

"Čestitam Mirzi, ali se nadam da ćemo posljednjih osam kola igrati u normalnim fudbalskim uslovima, ako uvijek pohvalim stvari koji utiču na fudbal, danas ne mogu reći da je fudbal pobijedio. Žao mi je ljudi koji dođu na stadion, a odu ogorčeni sa stadiona", istakao je Zildžović.

Mladost DK je na posljednjih pet mečeva upisala četiri poraza.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.