Ivan Sesar: Sutra su nam tri boda prioritet u borbi za opstanak
Fudbaleri Tuzla Cityja sutra će tražiti priliku za nove bodove na teškom gostovanju u Doboju kod Kaknja

Fudbaler Tuzla Cityja pred sutrašnje gostovanje kod Mladosti

Ivan Sesar: Sutra su nam tri boda prioritet u borbi za opstanak

E. Dindić

Nakon neriješenog rezultata u gradskom derbiju protiv Slobode, fudbaleri Tuzla Cityja sutra imaju novi težak ispit. Putuju u goste neugodnom domaćinu ekipi Mladosti DK, koja pod svaku cijenu  će željeti da ostvari novu pobjedu na svom terenu, te ostane u utrci za jedno od mjesta koje vode u Europu. 

Ivan Sesar fudbaler Tuzla Cityja za SportSport.ba prokomentarisao je duel sa Slobodom, te iznio očekivanja od duela sa FK Mladost DK.

"Što se tiče duela sa Slobodom, dobro smo trenirali i radili za taj susret, ali na kraju nismo uspjeli da upišemo tri boda. Mislim da smo do izjednačujućeg gola Slobode bili bolji protivnik, ali na našu žalost svom greškom vratili smo ih u igru. Drugo poluvrijeme je bilo podjednako sa par šansi sa obje strane, ali na kraju neriješen rezultat je najrealniji u ovom susretu", rekao je Sesar za SportSport.ba te nastavio:

"Mladost je dobra i kvalitetna ekipa koja svakome može da pomrsi račune. Oni su možda u maloj rezultatskoj krizi zadnjih par utakmica, ali to ne treba da nas zavara, ako želimo nove bodove moramo od prvog do zadnjeg minuta biti skoncentrisani na dešavanja na terenu. Sa novim trenerom napredujemo iz dana u dan te nadam se da ćemo u subotu pružiti odličnu partiju te uzeti sva tri boda koja su nam jako potrebna u borbi za opstanak", završio je Sesar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, utakmica između Mladosti DK i Tuzla Cityja na rasporedu je sutra sa početkom u 16:30 sati.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi