Atajić propušta Tuzla City, vraćaju se Horić i Nikolić
Atajić je na Bilinom polju dobio treći žuti karton i neće konkurisati za meč protiv Tuzla Citiya što će svakako biti hendikep za ofanzivni dio kluba iz Doboja kod Kaknja

Mladost pod imperativom pobjede

Atajić propušta Tuzla City, vraćaju se Horić i Nikolić

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja u proljetnom dijelu prvenstva ne igraju kako se od njih očekivalo. Kakanjci su u polusezoni zadržali ekipu te se pojačali Horićem Arežinom i Fanimom, te se očekivalo da će ekipa biti u samom vrhu.

Ipak samo jedan pobjeda uz remi i tri poraza u pet kola ne mogu zadovoljiti prvog čovjeka Mensura Mušiju. Posljednju priliku da se priključe ekipama u gornjem dijelu tabele, izabranici Adnana Zildžovića imaju priliku u subotu, kada će na svome terenu dočekati Tuzla City.

Mladost će u ovoj utakmici biti lišena usluga napadača Bahrudina Atajića, koji je protiv Čelika u prošlom kolu dobio treći žuti karton i neće konkurisati za naredni meč. Pozitivna vijest za stručni štab jeste što se u ekipu nakon odrađene suspenzije vraćaju stoper Kenan Horić i desni bek Nemanja Nikolić, koji će zauzeti svoje mjesto u ekipi.

Mladost i Tuzla City ove sezone su igrali u dva navrata, u Doboju kod Kaknja tim Tuzla Citiya je bio bolji 0:1, dok je na Tušnju identičan rezultat 0:1 bio i korist ekipe Mladosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon 24. kola Mladost na tabeli zauzima osmu poziciju s 30 bodova, dok je Tuzla City na devetoj poziciji s 25 bodova na svome kontu.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Metropoljac
Bolje da se ne vraćaju ni jedan ni drugi. Zbog njihovih grešaka Mladost nije ni nalik na sebe. Propast
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi