Pobijedili na Grbavici s 3:0

Fudbaleri FK Sarajevo do ranih jutarnjih sati slavili pobjedu protiv Želje uz stare hitove

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sinoć su u gradskom derbiju pobijedili na Grbavici Željezničar sa 3:0 u meču 25. kola Premijer lige BiH.

Bordo tim je odigrao fantastičnu utakmicu i na kraju zasluženo upisao pobjedu protiv ljutog rivala, te nastavio svoj put ka osvajanju titule prvaka naše države.

Igrači Sarajeva su nakon meča proslavili pobjedu sa svojim navijačima na stadionu, a slavlje se nastavilo do ranih jutarnjih sati.

Zahvaljujući društvenim mrežama imali smo priliku da to pratimo putem Instagram storyja igrača Sarajeva, a za to se pobrinuo kapiten Krste Velkoski.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igrači Sarajeva su znali kako da proslave pobjedu uz nekoliko starih hitova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.