Parola Hordi zla koju su mogli vidjeti samo navijači Željezničara na sjevernoj tribini

Postavljena dijagonalno

Parola Hordi zla koju su mogli vidjeti samo navijači Željezničara na sjevernoj tribini

Admin Čaušević

Horde zla su došle na svoje. Nakon skoro pet godina čekanja Sarajevo je pobijedilo Željezničar na Grbavici. Bilo je ubjedljivih 0:3.

Kao i pred svaki tako su i pred ovaj derbi navijačke skupine sarajevskih klubova su osmislili niz parola s namjerom da omalovaže gradskog rivala.

Jednu od parola Horde zla su postavile dijagonalno te je bila okrenuta prema navijačima Željezničara smještenim na sjevernoj tribini pa su je u suštini samo oni mogli i pročitati.

"Bolje Vijetnamac nego Amar punoglavac", pisalo je na paroli najvjernijih navijača Bordo kluba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi