Halilović: Važna pobjeda, ali nije bilo potrebe za panikom

Fudbaler Sarajeva nakon pobjede na Grbavici

Halilović: Važna pobjeda, ali nije bilo potrebe za panikom

Sarajevo je večeras upisalo veliku pobjedu protiv najvećeg rivala, FK Željezničar.

Bordo tim je slavio sa 0:3 na Grbavici, a jedan od aktera velike pobjede Emir Halilović je kratko govorio za SportSport.ba.

"Rezultat sve govori. Mislim da smo od prve minute, pa do kraja utakmice bili bolji protivnik. Možda smo u drugom poluvremenu imali pad od 10-15 minuta... Stanojević nije mogao nastaviti zbog povrede, desio se određeni pad, ali poslije smo se vratili staroj igri. Mislim da smo sasvim zasluženo pobijedili", izjavio je Halilović, pa nastavio:

"Sigurno važna pobjeda u borbi za titulu nakon dva, da tako kažem, kiksa kući. Pobjeda nam je bila potrebna da ne bi Zrinjski smanjio zaostatak. Ali opet kažem da smo mi u ovu polusezonu ušli sa pet bodova više, a sada smo imali šest. Imali smo više bodova u odnosu na početak drugog dijela sezone tako da nije bilo neke potrebe za panikom. Evo, hvala Bogu pobijedili smo... Naravno, navijači su nas nosili 90 minuta, hvala im puno".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi